Lackó HonLap

 

Ez egy ugyan olyan HonLap, mint a többi millió (vagy milliárd?) a nagy világméretű pókhálón. Én is azok közé a kis mitugrász seggfejek közé tartozom, akik azt hiszik, hogy bárki is kiváncsi a szarukra, amit kigányoltak a Netre és ráadásul nem szégyelik magukat, hogy kismillióan vannak. Telenyomják képekkel, hogy évekig tartson a letöltés, meg frame-seteket agyalnak ki, hogy totál eltévessze a tisztelt brózoló, hogy hol a fenében is jár. Én is ezt teszem. Ráadásul visszaeső bűnös vagyok, mivel ez már a második lapom. Sőt, most már szájtnak is lehet nevezni, mert eddig legalabb egy oldalra volt felhányva minden, most meg itt játszom az agyam az oldalakra bontással... Áááááá... ha ez az Internyet ló lenne, már rég agyon kellett volna lőni. Ha mégis marad a kedves, drága, egyetlen brózoló, akkor ajánlom magamat!

Vigasztaljon, hogy te vagy a -dik látogatóm. Ennyi hülye előzött már meg téged...

Na gyorsan valamit magamról is írok. Okéééé, tuuudom, nem érdekel, de muszály. Érted? Szóval magyar vagyok, nem is akár milyen! Orrvérzésig magyar. Meg aztán regnumos is. Az talán még jobban is, mint magyar... vagy a fene tudja. Szeretem a gyerekeket is, de csak akkor ha már tudnak értelmes dolgokról beszélni - azaz a kamaszokat. Van egy tanári diplomám is, de a pedagógiát csak szabadidőmben, hobbiként, élvezetből gyakorlom. A dologházban szoftvereket fabrikálok, mert a feleségem is pájdágogosz és két tanár egy családban életképtelen.

Van még egy hobbim: a történelem. Baromira érdekel a 1918-tól 1945-ig terjedő időszak. Erről csomót olvasok és persze terrabyteokat töltök le. Van otthon egy valag képem, meg szövegem a témakörből. És persze baromira szeretem az olyan oldalakat, ahonnan le lehet tölteni valamit. Úgyogy ilyen szekció az én oldalamon is van. Ugye tutkó? De ha vannak II. Világháborús magyar propaganda plakátjaid, azt mindenképpen uploadold vagy legalábbis küld el nekem mailben...

Jó nagy hülye vagy ha végigolvastad idáig ezt a semmitmondást... Inkább oldalt nyomogasd a gombokat. Becs szóra azok sokkal érdekesebbek. Na be is fejezem, csak még idevágok néhány képet, hogy ennyivel is terheljem a Hálózatot. Légy jó és ne feledd: Ukoncsete vísztup á násztup, dvezse sze zavirají!

 

Mi ez? Matyó hímzéses Union Jack? Vagy egy magyar zászlóba öntött déli államok zászlaja? Frászt! Ez az Ikurrinya!

"Szertenézett, s nem lelé
honját a hazában"
...kicsoda? a magyarok?!?!?! Dehogy! Hát a

"...baszkok, baszkok kutya:
vau-vau-vau ETA!!!"

Miről pampog itt ez a gyerek?